ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ανακοινώθηκε η αποστολή για την Κωνσταντινούπολη

Ανακοινώθηκε μετά την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας η αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία θα αναχωρήσει στις 11 το πρωί της Τρίτης αεροπορικώς για την Κωνσταντινούπολη. Στην αποστολή συμμετέχουν και οι 20 διαθέσιμοι παίκτες. Δε συμπεριλήφθηκαν σ’ αυτή οι τιμωρημένοι Ίβιτς και Βιτόλο και ο τρίτος τερματοφύλακας Κουτζαβασίλης, οι οποίοι συμπληρώνουν την 23άδα που έχει δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ.
Έτσι θα ταξιδέψουν στη Πόλη οι: Κρέσιτς, Γλύκος, Αθανασιάδης, Koυτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαϊντι, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Φιλομένο, Γκαρσία, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ και Βιερίνια.

Το οικογενειακό δίτερμα

Στο οικογενειακό δίτερμα, που πραγματοποιήθηκε στη Σουρωτή, έγινε ξεκάθαρο πως "κλείδωσε" και η 11άδα, την οποία θα παρατάξει ο Παύλος Δερμιτζάκης στη ρεβάνς με την Φενέρμπαχτσε. Σε διάταξη 4-2-3-1 ο Δερμιτζάκης δοκίμασε το σχήμα που θα αντιμετωπίσει τους Τούρκους, το οποίο αποτελούνταν από τους Κρέσιτς, Μπουσαϊντι, Λίνο, Κοντρέρας και Μαλεζά στην άμυνα, τα δυο αμυντικά χαφ ήταν οι Βιτόλο και Σορλέν, οι τρεις επιθετικοί χαφ οι Σαλπιγγίδης, Βιερίνια και Φωτάκης, ενώ προωθημένος έπαιξε στην αρχή ο Μουσλίμοβιτς (αποσύρθηκε κάποια στιγμή προληπτικά), μετά ο Παπάζογλου και στη συνέχεια ο Φιλομένο.
Ο Κριστιάνο με τον Χαλκιά έβγαλαν κανονικά το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Ζουέλα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου