ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Μοϊσές Ουρτάδο: το τελευταίο κομμάτι του "ερυθρόλευκου" παζλ

Ο Moϊσές Ουρτάδο είναι οριστικά παίκτης του Ολυμπιακού καθώς οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο. H συμφωνία είναι για τρία χρόνια κι ο Ισπανός αναμένεται την Τρίτη για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.
Θα παρουσιαστεί επισήμως μαζί με τους υπόλοιπους νέους παίκτες του Ολυμπιακού..
την Πέμπτη,Το Sport24.gr παρουσιάζει γνωστές και άγνωστες πτυχές από τη ζωή και την καριέρα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού.

Ποια είναι η μέχρι σήμερα πορεία του «Μωυσή» και γιατί ο ισπανικός Τύπος τον παρομοιάζει ως τον «θεμέλιο λίθο» της ομάδας του μέσα στο γήπεδο.Από το Σαμπαδέλ και την τοπική Μερκαντίλ, στις ακαδημίες της Εσπανιόλ, από την κλήση στα 15 του στην Εθνική Καταλονίας, στη δεύτερη ομάδα της Εσπανιόλ, από τη χρονιά – αποκάλυψη στη Χώρα των Βάσκων και την Έιμπαρ, στην πρώτη ομάδα των «pericos», από τον θρίαμβο του ισπανικού Κυπέλλου στην αποβολή του τελικού στο ΟΥΕΦΑ, από την καθιέρωση και τον Βαλβέρδε, στον εφιάλτη του Χάρκε και από το περιβραχιόνιο του αρχηγού, στην κατασκοπεία του Ολυμπιακού και τη μεταγραφή του στον «θρύλο».Η μεγάλη επιθυμία του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι πλέον γεγονός.
Ο αμυντικός χαφ που τόσο πολύ ήθελε ο Txingurri στην ομάδα του, συμφώνησε τελικά και μέσα στις επόμενες ώρες θα έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Μοϊσές Ουρτάδο είναι μάλλον το τελευταίο κομμάτι στο πάζλ του νέου Ολυμπιακού που χτίζουν από κοινού Βαλβέρδε και Μαρινάκης και αναμένεται να αποτελέσει μια από τις σημαντικότερες μονάδες των «ερυθρόλευκων» τα επόμενα χρόνια.

Πηγή: sport24.gr    Διαβάστε περισσότερα για το βιογραφικό του παίκτη: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου