ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Οι πρώτες σκέψεις

Τους Σορλέν και Φωτάκη προορίζει για αντικαταστάτες των Βιτόλο και Ίβιτς ο Παύλος Δερμιτζάκης ενόψει του παιχνιδιού με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη. Τόσο ο Ισπανός μέσος όσο και ο Σέρβος είναι τιμωρημένοι και θα δώσουν το «παρών» στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ του «δικεφάλου του Βορρά» στο «Σουκρού Σαράτσογλου»...

Ο 41χρονος προπονητής έκανε αρκετές δοκιμές στην προπόνηση της Κυριακής και φαίνεται να καταλήγει στους Ολιβιέ Σορλέν και Γιώργο Φωτάκη, θέλοντας να διαφυλάξει την ισορροπία στην ενδεκάδα της ομάδας του και να συνεχιστεί η συνοχή και η καλή εικόνα που παρουσίασαν οι Θεσσαλονικείς στο παιχνίδι της Τούμπας με αντιπάλους τους Τούρκους.

Με βάση τα όσα έδειξε στην προπόνηση της Κυριακής ο Δερμιτζάκης, ο Σορλέν θα πάρει θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής πλάι στον Πάμπλο Γκαρσία, ενώ ο Φωτάκης θα κινηθεί σε πιο ελεύθερο ρόλο, στη θέση ακριβώς όπου αγωνίζεται ο Βλάνταν Ίβιτς. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο νικηφόρο παιχνίδι της Τούμπας, αναμένεται να διατηρήσουν τις θέσεις τους και για τον αγώνα στην Πόλη.

Έτσι ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 και τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια. Οι Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας και Μπουσαϊντί θα πάρουν θέσεις από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα, ενώ οι Γκαρσία και Σορλέν θα είναι οι ανασταλτικοί μέσοι. Ο Βιεϊρίνια θα κινηθεί στο αριστερό άκρο και ο Σαλπιγγίδης στο δεξί, ενώ ο Φωτάκης θα έχει θέση πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μουσλίμοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προπόνηση της Κυριακής οι Χαλκιάς, Γκαρσία, Κοντρέρας και Μαλεζάς, αρχηγοί του ΠΑΟΚ, κάλεσαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θοδωρή Ζαγοράκη με τον οποίο και συζήτησαν κάποια διαδικαστικά θέματα της ομάδας τα οποία ωστόσο δεν είχαν καμία σχέση με τα οικονομικά ή τις πληρωμές.

Από εκεί και πέρα, η αναχώρηση του «δικεφάλου του Βορρά» για την Κωνσταντινούπολη θα γίνει την Τρίτη στις 11:00 το πρωί και δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρξει επίσκεψη στην Αγιά Σοφιά και το Πατριαρχείο, ωστόσο κάτι τέτοιο θεωρείται πολύ πιθανό.

Τέλος, τη Δευτέρα η «Φενέρ» αγωνίζεται στην έδρα της Τράμπζονσπορ για την δεύτερη αγωνιστική του τούρκικου πρωταθλήματος και ο στενός συνεργάτης του Παύλου Δερμιτζάκη, Γιώργος Καραγιάννης, θα κατασκοπεύσει την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ.



Πηγή: sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου