ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Τρίζει η καρέκλα του Βλάχου

Η μέτρια εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας, έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Βαγγέλη Βλάχο. Ηδη κυκλοφορούν στην πιάτσα ονόματα υποψήφιων αντικαταστατών του Ελληνα τεχνικού. Ο Γουόλτερ Γκαρσία είναι ο εκλεκτός για το κέντρο της άμυνας...


Επισφαλής η θέση του Βλάχου

Κάτι παραπάνω από βαρύ είναι το κλίμα για τον Βαγγέλη Βλάχο στην Τρίπολη. Το νωθρό αγωνιστικό προφίλ που παρουσιάζει ο Αστέρας μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον 48χρονο τεχνικό, στον οποίο χρεώνονται αρκετές άστοχες επιλογές και αδυναμία να παρουσιάσει ένα ομοιογενές σύνολο.
Αν και επισήμως από τον Αστέρα δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του προπονητή, έγκυρες πληροφορίες της «Εξέδρας» φέρνουν τους διοικούντες να σκέφτονται σοβαρά την αλλαγή προσώπου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Γι’ αυτό και στην Τρίπολη κυκλοφορούν τα ονόματα των Γιόζεφ Μπουμπένκο και Εβαλντ Λίνεν (ενδεχομένως να ακολουθήσουν και κάποια άλλα τις επόμενες ημέρες) την ώρα που το πιθανότερο σενάριο φέρνει τον Αστέρα να πηγαίνει με τον Βλάχο στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Σίγουρα, πάντως, ο 48χρονος τεχνικός βρίσκεται στη δυσκολότερη θέση από τη στιγμή που ανέλαβε την καθοδήγηση των Αρκάδων και μάλλον θα πρέπει να κάνει «μαγικά» για να καταφέρει να σώσει την παρτίδα…

Φέρνει Γκαρσία

Στη γνώριμη και αγαπημένη (μέχρι πρότινος) αγορά της Αργεντινής απλώνουν τα μεταγραφικά τους δίχτυα στον Αστέρα Τρίπολης για την ενίσχυση του κεντρικού άξονα της αμυντικής γραμμής. Η παρουσία στον… φοριαμό της ομάδας των «παλιών» Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, Βασίλη Λαμπρόπουλου, Σωκράτη Φυτανίδη και του νεοαποκτηθέντα Ισπανού Ντανιέλ Ορόκο δεν «γεμίζει» τους Αρκάδες.Η άμυνα του Αστέρα παρουσιάζεται εύθραυστη και ευάλωτη στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και γι’ αυτό τον λόγο κρίνεται αναγκαία η μετάγγιση νέου αίματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εξέδρας», ο «εκλεκτός» βρέθηκε και είναι ο Αργεντινός στόπερ Γουόλτερ Γκαρσία, ο οποίος αναμένεται αύριο (24/08) το πρωί να βρίσκεται στην Τρίπολη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο.

Ο 26χρονος αμυντικός τα δύο τελευταία χρόνια είναι παραγκωνισμένος με δεδομένο πως μετράει μόλις μία συμμετοχή με τους Νιου Γιορκ στο αμερικανικό πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι του 2006 η Ρούμπιν Καζάν είχε ξοδέψει δύο εκατομμύρια δολάρια (!) για να αποκτήσει τα δικαιώματά του από τη Σαν Λορέντζο και να τον φέρει από την Αργεντινή στη Ρωσία, χωρίς ωστόσο ο Γκαρσία να κάνει «απόσβεση» της μεταγραφής του, με αποτέλεσμα να μεταπηδήσει στην Κατάνια.

Στο εξάμηνο πέρασμά του από την ιταλική ομάδα πέρασε εντελώς απαρατήρητος, γι’ αυτό και την ίδια σεζόν (2006-’07) επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Κίλμες, όπου κατάφερε να πάρει χρόνο συμμετοχής και να βγει από τη ναφθαλίνη.

Το καλοκαίρι του 2008 πήρε μεταγραφή στη Νασιονάλ, χωρίς όμως να καταφέρει να «ριζώσει» στην Ουρουγουάη, κάτι που συνέβη και την περασμένη σεζόν με τους Νιου Γιορκ στις ΗΠΑ. Μετά το αποτυχημένο πέρασμα από τη Νέα Υόρκη, δοκιμάστηκε στην Αγγλία από τη Λιντς, χωρίς όμως να καταφέρει να περάσει με επιτυχία τα test events της αγγλικής ομάδας.

Το όνομα του Γουόλτερ Γκαρσία (έχει στο βιογραφικό του συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες της Αργεντινής) ήταν σημειωμένο στη μεταγραφική ατζέντα του Αστέρα από την αρχή του καλοκαιριού, όταν το βιογραφικό του μαζί με DVD από τη δράση του στάλθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ. Η ιδέα της απόκτησής του ωρίμασε μετά τα αμυντικά κενά που παρουσίασε η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου και στο φιλικό με την Καλλιθέα. Σε επικοινωνία που είχαν οι δύο πλευρές συμφώνησαν στους οικονομικούς όρους της συνεργασίας τους και ο Αργεντινός αναμένεται αύριο στην Τρίπολη...

Πηγή: exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου