ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

«Ξέρω και θέλω Παναθηναϊκό»

Ένα... τηλέφωνο από τον Παναθηναϊκό περιμένει ο Ματέγια Κέζμαν για να βρεθεί στην Αθήνα και να υπογράψει στο «τριφύλλι». Ο Σέρβος φορ μίλησε  για τις επαφές, αλλά και την μεγάλη επιθυμία του να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ...

Ο τραυματισμός του Τζιμπρίλ Σισέ επιταχύνει τις διαδικασίες απόκτησης επιθετικού και στον Παναθηναϊκό κινούνται για έναν παίκτη που θα δώσει λύσεις. Ο Ματέγια Κέζμαν είναι στη λίστα των «πρασίνων» και ο ίδιος επιβεβαιώνει τις επαφές με το «τριφύλλι», αλλά και την επιθυμία για μπάλα και Τσάμπιονς Λιγκ.

«Το θέμα της μεταγραφής μου το έχει αναλάβει ο μάνατζέρ μου, και όπως ενημερώθηκα υπάρχουν επαφές με τον Παναθηναϊκό. Έτσι, δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερα. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις, όμως αυτή η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί δεν μου αρέσει. Θέλω να πάρω μεταγραφή και να παίξω μπάλα, έχω τις δυνατότητες και μπορώ να τα καταφέρω. Είμαι ήρεμος και περιμένω τις εξελίξεις από μέρα σε μέρα... Που ξέρεις μπορεί να γίνει κάτι» σχολίασε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ο Σέρβος φορ της Παρί.

Ο Κέζμαν εμφανίστηκε... θετικότατος στο να παίξει στον Παναθηναϊκό για πολλούς λόγους «Είναι μεγάλο κλαμπ και θα ήταν ό,τι καλύτερο για μένα να παίξω στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω καλά πως έχει σπουδαίους παίκτες, υπάρχει ανταγωνισμός και αυτό βοηθά όλους.

Η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ θα ήταν κάτι το εξαιρετικό, ενώ η Ελλάδα είναι δίπλα στην πατρίδα μου» και με αφορμή τα τελευταία άσχημα γεγονότα στο μπάσκετ κατέληξε: «Η φιλία μας βοηθά να παίξουμε στην Ελλάδα, ακόμα και αν μερικές φορές τα... νεύρα οδηγούν σε διαφορετικές καταστάσεις. Αυτά συμβαίνουν καμιά φορά, με την Ελλάδα να είναι πολύ καλός προορισμός για έναν αθλητή».

Δανεικός για... έξι μήνες ή Μπρέσια!

Οι Σέρβοι συνεχίζουν να αναφέρονται στο θέμα και κάνουν λόγο πως ο παίκτης θέλει περισσότερο τον Παναθηναϊκό, αν και τις τελευταίες ημέρες δυνατά για την απόκτησή του έχει μπει και η Μπρέσια. Μάλιστα, σενάρια από το περιβάλλον του παίκτη μιλούν για εξάμηνο δανεισμό στο «τριφύλλι» και ύστερα συζητήσεις για απόκτησή του, ενώ αν δεν προχωρήσει το θέμα ο Κέζμαν θα πάει στην Ιταλία.

ΠΗΓΗ: gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου