ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

«Αν τα βρουν ΠΑΟ – ΑΕΚ, γιατί όχι;»

Ανοιχτή άφησε τη πόρτα στον Παναθηναϊκό, ο εκπρόσωπος του Ισμαέλ Μπλάνκο, Γκουστάβο Οναίντα, αρκεί βέβαια να τα βρουν πρώτα οι δύο ομάδες. Ο Αργεντινός μάνατζερ μίλησε για τις φήμες που θέλουν τους «πράσινους» να καταθέτουν πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του πελάτη του, τονίζοντας αρχικά πως δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα αλλά σε περίπτωση που ο επιθετικός της «Ένωσης» ικανοποιηθεί οικονομικά δεν υπάρχει λόγος να μην μετακομίσει στην Παιανία...

«Ο Παναθηναϊκός για τον Μπλάνκο; Ειλικρινά, δεν γνωρίζω κάτι. Το μόνο που ξέρω είναι αυτό που μας έχουν πει από την ΑΕΚ, ότι δηλαδή γενικώς δεν θέλουν να δίνουν παίκτες στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Αυτό ξέρουμε, αλλά φυσικά μπορεί να αλλάξει. Ολα εξαρτώνται από την πρόταση εξάλλου.
Το θέμα βασικά, αν όντως υπάρχει, είναι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Αν τα βρουν και η προσφορά του παίκτη μας ικανοποιήσει γιατί όχι; Αλλά από εκεί και πέρα, πρέπει να τα βρει πρώτα με την ΑΕΚ», τόνισε αρχικά ο Γκουστάβο Οναίντα για να αναφερθεί στη συνέχεια στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην διοίκηση της «Ένωσης» και τον Μπλάνκο.
«Εμείς δεν περιμένουμε τίποτα. Ο Ισμαελ έχει ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Αν μας προσφέρουν αυτά που θέλουμε για να ανανεώσει, καλώς. Αν όχι, θα κινηθούμε και εμείς για την καλύτερη επιλογή για το μέλλον του».

Πηγή: derby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου