ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

WRC: Χωρίς αντίπαλο στη Γερμανία!

Την πέμπτη του νίκη σε εννιά αγώνες στο φετινό Πρωτάθλημα ράλι πανηγύρισε ο Σεμπαστιάν Λεμπ. Ο Αλσατός οδηγός της Citroen, ύστερα από τη νίκη του στις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές της Γερμανίας, διεύρυνε την πρωτοπορία του στο πρωτάθλημα των οδηγών. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο ομόσταβλός του, Ντάνι Σόρντο, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Σεμπαστιάν Οζιέ...
Για ακόμη μια φορά η Citroen έδειξε την κυριαρχία της στον ένατο γύρο του Πρωταθλήματος. Ο Λεμπ από την πρώτη ημέρα βρέθηκε στην κορυφή της γενικής κατάταξης, την οποία και διατήρησε μέχρι την τελευταία ημέρα, κερδίζοντας συνολικά εννιά από τις 19 ειδικές διαδρομές.

Πλέον ο οδηγός της Citroen απέχει 58 βαθμούς από τον δεύτερο Οζιέ, ο οποίος παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισε σε καμία ειδική, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Ο ταχύτερος χρόνος σε τέσσερις συνολικά ειδικές διαδρομές σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση, έφεραν τον Σόρντο στη δεύτερη θέση.

Από την τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης τερμάτισε ο Γιάρι Λάτβαλα με το Ford Focus, μπροστά από τη Citroen του Πίτερ Σόλμπεργκ.

Έναν από τους καλύτερους αγώνες πραγματοποίησε ο Κίμι Ραϊκόνεν, ο οποίος τερμάτισε στην έβδομη θέση, κάνοντας τον ταχύτερο χρόνο στην τελευταία ειδική διαδρομή του αγώνα.

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Ντιβάλ, ο οποίος είχε μια σταθερή καλή απόδοση στη Γερμανία, μέχρι τη στιγμή που είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Ευτυχώς ο οδηγός του Focus, δεν χτύπησε.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου