ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Επιμένει για Μπαράλες

Ο Άρης εντείνει τις προσπάθειες του για την απόκτηση του Τζερόνιμο Μπαράλες από την Μπάνφιλντ, με τον 23χρονο επιθετικό να παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους «κίτρινους». Οι σκέψεις Κούπερ για την ρεβάνς με την Αούστρια.

Η ανάγκη απόκτησης επιθετικού είναι δεδομένη στον Άρη και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειες τους...
στο να φέρουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Τζερόνιμο Μπαράλες. Ο 23χρονος φορ παρουσιάζεται πολύ θετικός στο να αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και την τρέχουσα εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεσή του.

Οι διαπραγματεύσεις του Άρη με την Μπάνφιλντ, ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης, θα αρχίσουν την τρέχουσα εβδομάδα και αν οι δύο πλευρές καταλήξουν στη συμφωνία τότε ο Μπαράλες θα γίνει παίκτης των «κίτρινων». Οι ιθύνοντες της ομάδας αναμένεται να ζητήσουν το δανεισμό του νεαρού φορ και στη συμφωνία θα υπάρχει και οψιόν αγοράς για το συγκρότημα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Από εκεί και πέρα, ο Αργεντινός τεχνικός των «κιτρίνων» έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Πέμπτης στην Αυστρία με αντίπαλο την Αούστρια Βιέννης στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ της ομάδας του στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μετά το ρεπό που έδωσε ο Κούπερ στους παίκτες του την Κυριακή, θα αρχίσει από τη Δευτέρα η προετοιμασία για το παιχνίδι που θα κρίνει το αν ο Άρης θα βρεθεί στους ομίλους του Europa League.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» θα περιμένει να δει την κατάσταση του Ρονάλντο Γκιάρο που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Βιέννης στο οποίο έχει αρχίσει να σκέφτεται να «φρεσκάρει» την ομάδα κάνοντας αλλαγές στην ενδεκάδα του Άρη.

Πηγή: sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου