ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Σήμερα τα σπουδαία

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προσωπική ιστοσελίδα του Ισπανού έγραφε: «Στο τέλος του αγώνα ο Μοϊσές συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας. Σήμερα (σ.σ.: χθες) αναμένεται να ολοκληρωθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων. Τη Δευτέρα (σ.σ.: σήμερα) βάζει τέλος στη 17χρονη πορεία του ως ποδοσφαιριστής της Εσπανιόλ»...

Στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Μοϊσές, στον Ολυμπιακό έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις. Στη λίστα των Πειραιωτών βρίσκονται τα ονόματα, του Τζαβάντ Νεκουνάμ (30 ετών, παίζει στην Οσασούνα και αρέσει πάρα πολύ στον Βαλβέρδε), του Γουίλιαμ Βενκέρ (22 ετών, παίζει στη Ναντ μπορεί να αποκτηθεί ως δανεικός), του Αλβάρο Ρούμπιο (31 ετών, ανήκει στη Βαγιαδολίδ και δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωσή του), του Αρέβαλο Ρίος (28 ετών, αγωνίζεται στην Πενιαρόλ και δεν θα κοστίσει η μεταγραφή του) και του Οράσιο Καρντόσο (31 ετών, ελεύθερος και δείχνει να είναι η πιο προσιτή λύση).

Φήμες για Μόρα!

Η Μπόλονια και η Σαραγόσα ενδιαφέρονται να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον Έντσο Μαρέσκα. Ωστόσο, η υπόθεση κολλάει στο γεγονός ότι η ιταλική και η ισπανική ομάδα καλύπτουν το 50% του συμβολαίου του Ιταλού στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες δίνουν μέχρι 900.000 ευρώ, το συμβόλαιο του 30χρονου χαφ είναι 1,7 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες εμφανίζονται διατεθειμένοι να πληρώσουν περίπου 200.000 ευρώ στον Μαρέσκα και να φύγει με αυτό το ποσό. Εν τω μεταξύ, χθες το βράδυ αναπτύχθηκε έντονη φημολογία στην Ιταλία που ανέφερε πως Ολυμπιακός και Μπολόνια είναι κοντά σε συμφωνία για την ανταλλαγή του Εντσο Μαρέσκα με τον Βαγγέλη Μόρα. Ο Ιταλός έτσι κι αλλιώς φαίνεται πως περισσεύει στο ρόστερ των Πειραιωτών, ενώ ο διεθνής στόπερ παρουσιάζεται πρόθυμος να γυρίσει στην Ελλάδα.

Όσον αφορά την υπόθεση του Όσκαρ Γκονζάλες, δεν αποκλείεται να γίνει σχετική κουβέντα με τον Ισπανό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υπολογίζει ως εναλλακτική λύση του 28χρονου παίκτη, ενώ τα 800.000 ευρώ του ετήσιου συμβολαίου του θεωρούνται πολλά.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου