ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Ο Μπάγεβιτς δεν θέλει τον Κυριάκο

Τον Βαγγέλη Μόρα και όχι τον Σωτήρη Κυργιάκο έχει ζητήσει από τον Σ. Αδαμίδη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Πηγές του mpala.gr αναφέρουν ότι ο Σεροβέλληνας τεχνικός δεν ζήτησε ποτέ την απόκτηση του “Sotis” και υπάρχει μία σειρά από λόγους που συμβαίνει αυτό.
Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν θέλει τον Κυργιάκο διότι:..
1. Το κασέ του είναι πολύ υψηλό και θα δημιουργούσε γκρίνια στην ομάδα εφόσον ερχόταν στην Ένωση, την στιγμή που η ΠΑΕ προτείνει σε Τζιμπούρ, Σκόκο, Μπλάνκο, σχεδόν τα ίδια χρήματα με τα τρέχοντα συμβόλαιά τους προκειμένου να υπογράψουν καινούργια.

2. Η διοίκηση, αλλά και ο ίδιος ο Μπάγεβιτς θέλουν να μετατρέψουν τον νεαρό Μανωλά σε νέο… Παπασταθόπουλο. Η μεν διοίκηση φυσικά επειδή βλέπει ότι υπάρχει προοπτική για μία καλή πώληση στο εξωτερικό και ο Μπάγεβιτς επειδή το έχει υποσχεθεί στον Στέλιο Μανωλά.

Από εκεί και πέρα μετά την αποδέσμευση του Μαϊστόροβιτς, η διοίκηση της ΑΕΚ έχει αποφασίσει να πουλήσει έναν παίκτη από τους Τζιμπούρ, Σκόκο, Μπλάνκο, κατά προτίμηση τον τελευταίο, εφόσον υπάρξει πρόταση. Στο ερώτημα αν υπάρξουν προτάσεις, καλές και για τους τρεις, η απάντηση είναι πως θα το… ήθελαν, αλλά δεν θα άντεχαν την κατακραυγή του κόσμου.

Για τον δε Μπάγεβιτς λένε ότι ήταν καιρό ενήμερος ότι ο Μαϊστόροβιτς θα έφευγε και η δυσφορία που βγάζει ο προπονητής της ΑΕΚ απλά είναι το… άλλοθί του αν η ομάδα αποτύχει και φέτος.

Πηγή: mpala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου