ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Βελτιωμένος ο Ριέρα

Πολλά καλά είχε η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Βόλο. Ξεχώρισαν αρκετοί παίκτες και ένας από αυτούς ήταν ο Αλμπερτ Ριέρα, ο οποίος σιγά σιγά εγκλιματίζεται και δείχνει τί μπορεί να κάνει στο γήπεδο. Ήταν από τους πιο δραστήριους.

Η αλήθεια είναι πως στα πρώτα του παιχνίδια με την ερυθρόλευκη, ο Ριέρα δεν ήταν τόσο καλός και είχε μέτρια απόδοση... Βέβαια, ήταν γνωστό πως έπρεπε να περάσει κάποιος χρόνος προκειμένου να εγκλιματιστεί, αλλά και να πάρει επίσης κάποια παιχνίδια στα πόδια του, ώστε να ξέρει επίσης και το παιχνίδι των συμπαικτών του.

Ο Ριέρα λοιπόν, στο ματς στο Βόλο, έδειξε πολλά δείγματα των πλούσιων ποδοσφαιρικών ικανοτήτων του και ήταν σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κερδίσει εύκολα και άνετα. Κι αν δεν πιστεύετε... διαβάστε. Έκανε την ασίστ στο 0-1 του Μήτρογλου στο 32', ενώ στο 43' για λίγο δεν μπόρεσε να κάνει το 0-2 στο τετ-α-τετ που είχε απέναντι από τον Γιακούποβιτς.

Συν τοις άλλοις, πρέπει να αναφερθεί και η τρομερή σουτάρα που είχε στο 49', σουτ που παραλίγο να γκρεμίσει την εστία του αντίπαλου πορτιέρο. Ευτυχώς που το δοκάρι ήταν... γερό και δεν έπεσε.

Βλέπουμε λοιπόν, πως ένας ένας, οι παίκτες του Ολυμπιακού αρχίζουν και βρίσκουν τον εαυτό τους, αλλά πολύ περισσότερο, βρίσκονται με τους συμπαίκτες τους και αυτό είναι το μεγαλύτερο συν για μια ομάδα που θέλει να προχωρήσει. Δένει η "χημεία" της, δεν τη σταματά τίποτα και αυτό θα γίνει με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου