ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Στο ...περιθώρειο το φιλικό

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 της Τζένοα, χάρις σε τέρματα των Καραγκούνη και Πετρόπουλο, όμως ο κακός αγωνιστικός χώρος, ο τραυματισμός του Σισέ και τα υβριστικά συνθήματα προς την οικογένεια Βαρδινογιάννη, περάσανε σε δεύτερη "μοίρα" το ματς.

Εάν γνώριζε ο Νίκος Νιόπλιας τα όσα "κωμικά" θα συνέβαιναν το βράδυ της Κυριακής στην τελευταία ...πρόβα του Παναθηναϊκού εν όψει Σκόντα Ξάνθης, δύσκολα θα επέλεγε να πραγματοποιηθεί το ματς.

Και φυσικά δεν αναφερόμαστε στην εικόνα του Παναθηναϊκού, αλλά σε όλα τα άλλα. Ένα ΟΑΚΑ, το οποίο μετά το πρώτο δεκάλεπτο και τα πρώτα σπριντ των ποδοσφαιριστών θύμιζε "βομβαρισμένο" τοπίο, ένα γήπεδο που τσακωνότανε μεταξύ του, ανταλλάσοντας υβριστικά συνθήματα και σα να μην έφτανα όλα και ο τραυματισμός του Σισέ, ο οποίος αναμένεται εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Βέβαια, στο Ολυμπιακό Στάδιο παίχτηκε και ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζοντας δύο διαφορετικά πρόσωπο (κακός στο πρώτο μέρος, φανερά βελτιωμένος στην επανάληψη), πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στους Ιταλούς, χάρις στα τέρματα των Καραγκούνη με πέναλτι και του Πετρόπουλου.

Όπως είναι κατανοητό το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς ακόμα και ο Νίκος Νιόπλιας, άλλαξε όλη την ομάδα στην επανάληψη προκειμένου να προφυλάξει τους ποδοσφαιριστές του.

Πηγή: sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου