ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ζαγοράκης: Δηλώσεις τέλος

Να μην προβούν σε δηλώσεις ως τον επαναληπτικό με την Φενέρμπαχτσε συμβούλευσε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ο Θοδωρής Ζαγοράκης ώστε να μείνουν προσηλωμένοι στον στόχο. Ο πρόεδρος του «δικεφάλου» μετά την επικράτηση επί των Τούρκων και το προβάδισμα για πρόκριση στους ομίλους του Champion League εξέφρασε την χαρά του στους παίκτες τονίζοντας παράλληλα..
πως θα πρέπει άπαντες να μείνουν προσγειωμένοι αφού τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Εχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Καλύτερα είναι να αποφύγετε τις δηλώσεις και να συγκεντρωθείτε σε αυτό το ματς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Στις τάξεις των Θεσσαλονικιών επικρατεί αισιοδοξία ότι θα καταφέρει τελικά η ομάδα να ανταπεξέλθει στην πρόκληση παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η προετοιμασία για τον αγώνα του «Σουκρού Σαράτσογλου» ξεκινάει από το Σάββατο καθώς οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης. Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη την Τρίτη στις 11:00 το πρωί δίχως τους Βιτόλο και Ίβιτς οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και πρόκειται για δύο τεράστιες απουσίες για τις οποίες και «πονοκεφαλιάζει» ο Έλληνας τεχνικός.



Πηγή: sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου