ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Γιούρκας... Νο 2

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης εμφανίζεται έτοιμος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη δεύτερη καριέρα του στον Παναθηναϊκό και σε αυτή του την προσπάθεια επέλεξε να έχει και καινούργια φανέλα, παίρνοντας το νούμερο 2.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια..
από τους τραυματισμούς και η πορεία του έχει παρουσιάσει κάμψη. Φέτος όμως δείχνει δυνατός, έβγαλε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία και δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο, κερδίζοντας θέση βασικού στον Παναθηναϊκό.

Η ποιότητά του δεν αμφισβητείται από κανένα και όλοι στο Τριφύλλι ελπίζουν ότι θα έχει μια πολύ καλή χρονιά. Ένα νέο ξεκίνημα φαίνεται να αναζητά και ο ίδιος και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι επέλεξε να αλλάξει νούμερο στη φανέλα. Το γούρικό του 2, με το οποίο κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2004 με την εθνική, έμεινε ελεύθερο (το είχε ο Μουν) και δεν έχασε την ευκαιρία να το κάνει δικό του.

Έτσι ο διεθνής δεξιός μπακ, γίνεται ο δεύτερος παίκτης για φέτος που αλλάζει νούμερο στη φανέλα, μετά τον Σεντρίκ Καντέ, οποίος άφησε το 8 και τη νέα σεζόν θα έχει το 5.

Πηγή: prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου