ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Ενίσχυσης συνέχεια!

Όπως έγινε και με τις περιπτώσεις των Ριέρα, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για να κλείσει ποδοσφαιριστές απ’ το «πάνω ράφι», προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία και την επιθετική του γραμμή. Παράλληλα, όμως, στον Πειραιά δεν μένουν αδιάφοροι για τις καλές περιπτώσεις απ’ τον ελληνικό χώρο... και δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να ολοκληρώσουν την απόκτηση δύο εξαιρετικά ταλαντούχων παικτών!  

Ο ένας είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Παπάζογλου, τον οποίο ο Ολυμπιακός είχε βάλει στο… μάτι προτού ακόμα αλλάξει η διοίκηση. Με τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού Πέτρο Θεοδωρίδη υπήρξε νέα επαφή τη Δευτέρα και λογικά σύντομα ο διεθνής με την Ελπίδων αμυντικός θα κλείσει στον Θρύλο, με το πιθανότερο σενάριο να τον διατηρεί για έναν ακόμα χρόνο στις Σέρρες, ως δανεικό, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
Τη φανέλα των «λιονταριών», όμως, ίσως φορέσει και ο Σουμπίνιο, με το ίδιο καθεστώς παραχώρησης! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα είπε με τον μεγαλομέτοχο του Εθνικού Νίκο Πηρούνια και ο ταλαντούχος Βραζιλιάνος, που ήταν η αποκάλυψη του περσινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, αναμένεται να κλείσει την Τρίτη στον Ολυμπιακό και ακολούθως θα δοθεί δανεικός, ώστε ν’ αγωνιστεί και στο σαφώς πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Απ’ την Ελλάδα οι «ερυθρόλευκοι» δεν αμελούν τις περιπτώσεις του Νάτσο Σκόκο και του Μιχάλη Σηφάκη, αλλά θα κινηθούν για την απόκτησή τους μόνο εφόσον αποφασίσουν οι ομάδες τους (ΑΕΚ και Άρης, αντίστοιχα) να τους παραχωρήσουν.


Πηγή: championsday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου