ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

AEK: Να μείνει θέλει ο Μπλάνκο αλλά…

Αποκλειστικά στο «χέρι» της ΑΕΚ βρίσκεται η ανανέωση του συμβολαίου του Ίσμαελ Μπλάνκο, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.... Ο Γκουστάβο Οναϊντία μίλησε στην εφημερίδα «Sportday» αναφέροντας πως δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με την διοίκηση της «Ένωσης» ύστερα από την τελευταία πρόταση των «κιτρινόμαυρων» (500.000 ευρώ ετησίως, η οποία απορρίφθηκε). Επίσης στάθηκε στον ερχομό του Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, που δείχνει να υπολογίζει τον 27χρονο επιθετικό αλλά και στις φήμες που τον ήθελαν να «μετακομίζει» σε άλλον ελληνικό σύλλογο.

«Δεν εξαρτάται από μας η παραμονή του Μπλάνκο, αλλά από την ΑΕΚ. Ο Ίσμαελ δεν έκρυψε ποτέ ότι θέλει να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη στην ομάδα. Η επιθυμία του δεν έχει αλλάξει. Είναι στο χέρι της ΑΕΚ. Αν τον θέλει και του το δείξει με μια σοβαρή πρόταση, θα φτάσουμε σε συμφωνία»,τόνισε αρχικά ο μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο για να προσθέσει εν συνεχεία: «Η κατάσταση με το νέο προπονητή έχει αλλάξει για τον Μπλάνκο. Ο Χιμένεθ τον υπολογίζει, τον χρησιμοποιεί και ο Ίσμαελ είναι ξανά ευτυχισμένος. Έχει ξαναβρεί το χαμόγελό του, ήταν πολύ χαρούμενος για το χατ-τρικ και θέλει να συνεχίσει να σκοράρει».

Για το αν υπάρχει επικοινωνία με τους διοικούντες της ΑΕΚ, σχολίασε: «Μετά την τελευταία πρόταση της ΑΕΚ (σ.σ. 500.000 ευρώ το χρόνο), η οποία απορρίφθηκε, δεν υπάρχει νέα επικοινωνία με τον πρόεδρο. Δεν γνωρίζει αν η ομάδα θα κάνει νέα προσπάθεια για παραμονή του Ίσμαελ», ενώ ερωτηθείς, αν όλο αυτό τον καιρό υπήρξαν συζητήσεις με άλλες ομάδες ανέφερε: «Στο διάστημα που ήταν στο περιθώριο από τον προηγούμενο προπονητή είχαμε αρχίσει να αναζητούμε ομάδα. Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, όχι όμως κάτι προχωρημένο». Τέλος, για τα σενάρια περί Παναθηναϊκού και Άρη σχολίασε πως «… είναι φήμες».

Στα αγωνιστικά, καλά είναι τα νέα για τον Μανόλο Χιμένεθ αφού μπορεί να υπολογίζει για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο τους Κώστα Μανωλά και Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, όπως επίσης και τους Νίκο Λυμπερόπουλο, Χρήστο Πατσατζόγλου. Επίσης, στην προπόνηση του Σαββάτου θα φανεί αν ο Ίσμαελ Μπλάνκο θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση της«Νέας Σμύρνης» (υπέστη διάταση στον αριστερό δικέφαλο) ενώ σίγουρα νοκ-άουτ έχουν τεθεί οι Σκόκο, Γιάχιτς, Γεωργέας και Μπερνς.

πηγη sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου