ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Ηρακλής - ΑΕΚ 2-0.... Το αρνητικό σερί της εκτός έδρας συνεχίζει η ΑΕΚ (video)

Την πρώτη νίκη μετά από 4 αγώνες πέτυχε σήμερα ο Ηρακλής, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Με τέρματα των Ντάνι (41΄) και Παπαστεριανού (59΄) ο "γηραιός" επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ, η οποία συνέχισε τις απογοητευτικές εμφανίσεις μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Ζενίτ, στο Γιουρόπα Λιγκ, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης....
Η ΑΕΚ ηττήθηκε για 6η φορά εκτός έδρας σε 8 αναμετρήσεις που έχει δώσει στον πρώτο γύρο μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Μέτριο από ποιότητα ήταν το πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες και των δύο ομάδων πρόσεξαν περισσότερο τα νώτα τους και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν τις στημένες φάσεις, ενώ από την πλευρά τους οι "κιτρινόμαυροι" δεν ανησύχησαν ούτε μία φορά τον Ελευθερόπουλο.
Τελικά, στο 41΄ ο "γηραιός" κατάφερε να προηγηθεί. Από κόρνερ που εκτέλεσε ο Λίμα και κεφαλιά-πάσα του Κατσικά, ο Ντάνι με προβολή στη μικρή περιοχή πρόλαβε τον Γιάχιτς και πέτυχε το 1-0.
Η Ενωση ξεκίνησε επιθετικά το δεύτερο ημίχρονο, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 57΄. Ο Μεσσήνιος επιθετικός, μετά από σέντρα του Γιάχιτς, βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Ελευθερόπουλο, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε δεν ήταν καλή και ο γκολκίπερ του Ηρακλή απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.
Δύο λεπτά αργότερα και από λάθος μεταβίβαση του Γκέντσογλου, ο Παπαστεριανός έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, προχώρησε κάθετα προς την εστία του Αραμπατζή και με δεξί "κεραυνό" πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ (2-0).
Η Ενωση πίεσε στη συνέχεια για να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς, αλλά οι παίκτες της ήταν νευρικοί και δεν δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν με αξιώσεις απέναντι από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ετσι ο Ηρακλής πήρε μια σημαντική νίκη στο τέλος του α' γύρου.

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΚΟΟΥΤΣ

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο τεχνικός του "γηραιού" επέλεξε σχήμα 4-2-3-1 με τον Ελευθερόπουλο στα δοκάρια και τους Αραμπατζή, Χοσέμι, Κατσικά και Λίμα να αποτελούν την αμυντική γραμμή, από δεξιά προς αριστερά. Ντάνι και Παπαστεργιανός ήταν τα δύο αμυντικά χαφ στον άξονα, με τον Ζοτ να κινείται από την δεξιά πλευρά, τον Γκαρσία από αριστερά, ενώ ο Σολτάνι έπαιξε πίσω από τον προωθημένο Γιάκομπ.
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Στον αντίποδα, ο Ισπανός παρέταξε τους παίκτες του σε διάταξη 4-3-3, με τον Αραμπατζή να παίρνει τη θέση του Σάχα στα γκολπόστ. Ο Γιάχιτς κάλυψε το δεξί άκρο, ο Καράμπελας το αριστερό, με τους Μανώλα και Δέλλα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ντιόπ, Γκέντζογλου και Καφές αγωνίστηκαν στην μεσαία γραμμή, ενώ οι Σκόκο (αριστερά), Λεονάρντο (δεξιά) και Λεμπερόπουλος (κορυφή) βρέθηκαν στην επιθετική τριπλέτα.

πηγη balla.gr

Δείτε τα γκολ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου