ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Η ΑΕΚ δεν χορεύει πια… τάνγκο

Μετά από τρία χρόνια και 117 εμφανίσεις ο Σεμπάστιαν Σάχα αποχαιρετά την ΑΕΚ και επιστρέφει στην πατρίδα του, μια και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ρασίνγκ Κλουμπ. Ο Αργεντίνος πορτιέρο κλείνει έτσι τον κύκλο των παικτών της Ενωσης από την χώρα του τάνγκο…

Ακολούθησαν νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι οι άλλοι τρεις Αργεντίνοι της ομάδας. Ο Νάτσο Σκόκο πωλήθηκε και έφερε χρήματα στα ταμεία της ΑΕΚ, ενώ ο Ισμαέλ Μπλάνκο δεν δέχθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του και ο Κριστιάν Νασούτι επιστρέφει στην Ρίβερ Πλέιτ μετά τον δανεισμό του.


Πλέον, η ΑΕΚ δεν διαθέτει κανέναν Αργεντίνο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της. Μέχρι στιγμής μια και ο Μανόλο Χιμένεθ προσπαθεί να φέρει τον Λαουτάρο Ακόστα από την Σεβίλλη, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί κάποιος άλλος Αργεντίνος παίκτης μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να μην υπάρχει τελικά Αργεντίνος την νέα χρονιά στην ΑΕΚ.


Μία ΑΕΚ που έχει φέρει πρόσφατα πολύ καλούς Αργεντίνους παίκτες. Ένα καλό τερματοφύλακα (Σάχα), ένα καλό αμυντικό (Αραούχο), ένα καλό μεσοεπιθετικό (Σκόκο) και ένα καλό σέντερ φορ (Μπλάνκο). Βεβαίως, έχει φέρει και... φούσκες τύπου Νασούτι, Αρτσε και Πελετιέρι (συγκριτικά με τις προσδοκίες που υπήρχαν) που αποχώρησαν μετά τους δανεισμούς τους.


Μία ΑΕΚ που έχει φέρει στην ιστορία της τους εξής Αργεντίνους: Νέστορ Μαρτίν Ερέα (τερματοφύλακας), Ροδόλφο Λουίς Βισέντε (μέσος), Ούγκο Γκρεγκόριο Ζέερ (μεσοεπιθετικός), Πάμπλο Καντέρο (αμυντικός), Φερνάντο Νάβας (μέσος), Μανουέλ Ρουίς (επιθετικός), Λίβι Πριέτο (μέσος), Λουίς Κάλβο (μεσοεπιθετικός), Ερνάν Μεντίνα (αμυντικός), Μάρτιν Παουτάσο (αμυντικός), Ροδόλφο Μάρτιν Αραουμπαρένα (αμυντικός), Φεντερίκο Ασκάρατε (αμυντικός).

πηγη aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου