ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Μία υπογραφή και ξεκινάει το γήπεδο

Έτοιμος να καταθέσει τον φάκελο του γηπέδου στο Υπουργείο είναι ο Γιάννης Βούρος, αναμένοντας μόνο την υπογραφή της κ. Αποστολάκη- Τι δηλώνει ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο aek365.gr....
 

Τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Κυβέρνηση έκανε πολλούς να πιστέψουν πως το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ έχει πάει σε δεύτερη μοίρα και αναμένεται να αργήσει να επανέλθει στο προσκήνιο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του aek365.gr, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και τις επόμενες μέρες αναμένεται να έχουμε θετικές εξελίξεις. Και αυτό διότι με τον ανασχηματισμό των προηγούμενων ημερών και με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου να αναλαμβάνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο... εύκολα. Παράλληλά, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Βούρος, που τρέχει από την πρώτη μέρα το συγκεκριμένο θέμα, όχι μόνο δεν εγκαταλείπει αλλά βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον κ. Σηφουνάκη (αναπληρωτής Υπουργός) και φαίνεται να έχει φτάσει μία... ανάσα από την υπογραφή.


Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει αρχικά η δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Ευτυχία Αποστολάκη, να υπογράψει το μνημόνιο και εν συνεχεία ο Γιάννης Βούρος να καταθέσει τον φάκελο στο νομικό τμήμα του Υπουργείου. Η ΑΕΚ πρέπει να πάει ενωμένη στην Πολιτεία. Από κει και πέρα, όλα παίρνουν τον δρόμο τους, καθώς εκφράζεται η σιγουριά πως τα σχέδια για το νέο γήπεδο θα λάβουν τη θετική εισήγηση της Πολιτείας και θα ξεκινήσουν τα έργα. Το aek365.gr επικοινώνησε με τον κ. Βούρο, ο οποίος επιβεβαίωσε πως το θέμα δεν έχει περάσει στο... συρτάρι, εξηγώντας τους λόγους που υπάρχει αυτή η μικρή καθυστέρηση στο αρχικό χρονοδιάγραμμα, τονίζοντας παράλληλα πως οι αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό δεν αλλάζουν τα δεδομένα.


«Προχωράμε κανονικά το θέμα του γηπέδου. Μπορεί να πήγε λίγο πίσω το χρονοδιάγραμμα που είχαμε ορίσει, όμως προέκυψαν κάποια θέματα που μας ανάγκασαν να το κάνουμε. Το πρώτο είχε να κάνει με τα θλιβερά επεισόδια στον τελικό και θεωρήσαμε πως θα ήταν επικοινωνιακό λάθος να προχωρήσουμε κάτι τέτοιο, την ώρα που όλη η χώρα είχε αγανακτήσει με τα συγκεκριμένα έκτροπα.

Αμέσως μετά προέκυψαν γεγονότα που προκάλεσαν κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Βούρου, για να συμπληρώσει:
«Το νερό πλέον έχει μπει στο αυλάκι. Έχω ήδη ανοιχτή επικοινωνία με τον κ. Σηφουνάκη. Και ο κ. Σηφουνάκης, αλλά και ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, είναι άνθρωποι που προσβλέπουν στην ανάπτυξη, που καθορίζεται βέβαια από κανόνες και συγκεκριμένους νόμους περιβαλλοντικούς και χωροταξικούς, θα συνυπογράψουν την απόφαση για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ».

πηγη aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου