ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Τέλος ο Αδαμίδης αν δεν υπάρξει πρόταση!

Μόνο αν του ζητηθεί να παραμείνει, για να συζητήσει συγκεκριμένες προτάσεις από υποψήφιους επενδυτές, θα κρατήσει τη θέση του...
Μία από τις πιο κρίσιμες ημέρες για την ιστορία της ΑΕΚ αναμένεται να είναι η Παρασκευή, καθώς στην προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι (ουσιαστικά) δύο: «Λήψη αποφάσεων επί επενδυτικών προτάσεων» και «Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου». Για το πρώτο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Αδαμίδης «παλεύει» τον τελευταίο μήνα να βρει προτάσεις προκειμένου να τις παρουσιάσει στη Γ.Σ. παρουσία του Νίκου Νοτιά, ώστε να βρεθεί διάδοχη κατάσταση.
Μέχρι στιγμής, το μόνο σοβαρό ενδιαφέρον που έχει παρουσιαστεί, είναι από την «Sabancı Holding». Παρά την διάψευση που ήρθε από το Γραφείο Τύπου της εταιρίας (κάτι αναμενόμενο), το ρεπορτάζ του aek365.gr έχει επιβεβαιωθεί απολύτως από αξιωματούχους της ΠΑΕ και μάλιστα ο Αδαμίδης εξακολουθεί να περιμένει πρόταση από την τουρκική εταιρία, ώστε να την προσκομίσει ενώπιον των μετόχων, στη Γ.Σ της Παρασκευής. Από εκεί και στο εξής, επαφές υπάρχουν και με άλλες εταιρίες, με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να είναι στο... περίμενε. Παράλληλα, κανείς ακόμα δεν γνωρίζει αν ο Νοτιάς έρχεται από την Αμερική με κάτι... καλό στα χέρια.
Τι γίνεται τώρα με το άλλο βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης. Όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες, αλλά και από τα όσα είχε δεσμευτεί ο -υπό παραίτηση- πρόεδρος της ΑΕΚ στην τελευταία του δημόσια τοποθέτηση (στην συνέντευξη της Nova), οι παραιτήσεις είναι οριστικές. Κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα η τελευταία ημέρα προεδρίας του Σταύρου Αδαμίδη, θα είναι η Παρασκευή, όταν και οι Νοτιάς-Supporters θα κληθούν να εκλέξουν νέο Δ.Σ. Είναι η πρώτη φορά που ο μεν μεγαλομέτοχος θα κληθεί να αποφασίσει μετά από την «διοίκηση Θανόπουλου», ενώ οι δε θα πάρουν την πρώτη του σημαντική απόφαση-θέση, από την στιγμή που ανάλαβαν το βάρος του να διοικούν την ΑΕΚ.
Το μόνο, που με τα σημερινά δεδομένα (τα οποία αλλάζουν στην ΑΕΚ από ώρα σε ώρα), μπορεί να θεωρείται σίγουρο, είναι η παραίτηση του Δ.Σ. και η αλλαγή σκυτάλης. Όλα μπορούν να αλλάξουν μόνο σε μία περίπτωση. Αν εν τέλει ο Αδαμίδης καταφέρει να παρουσιάσει συγκεκριμένη πρόταση από κάποια εταιρία και του ζητηθεί από τους μετόχους να παραμείνει στη θέση του, προκειμένου να τρέξει τις εξελίξεις. Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα παραμείνει στο «τιμόνι» για να διαπραγματευτεί, ειδάλλως Νοτιάς και Supporters θα αναζητήσουν την διάδοχη κατάσταση.

πηγή:aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου